Gwendala Gosliga  'Miss Detox'

Jouw lijf. Jouw leven.

 

Gwen is al ruim 20 jaar actief in de health- en lifestyle wereld. 

Als gecertificeerd orthomoleculair therapeut is zij gespecialiseerd in leefstijl en preventie en het begeleiden van detox & yoga retreats, verzorgt lezingen en workshops voor bedrijven en bedenkt en maakt de voedingsprogramma's en recepten voor het platform Isa & Medina. Afgelopen jaren heeft Gwen zich in verschillende vormen van yoga en pilates gespecialiseerd. Naast voeding is dit een mooie toevoeging op haar holistische benadering. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan haar gezondheidsblog blog op www.missdetox.nl.

 

 

Bio

Tot haar achttiende leefde Gwendala Gosliga grotendeels op witbrood met chocopasta en knakworsten. Ze had klachten als hoofdpijn, bloedarmoede, menstruatieklachten en acné. Op een dag besloot ze dat het genoeg was geweest en begon ze haar lichaam te voeden in plaats van te vullen. Ze ging zich steeds fitter voelen en deed alle mogelijke opleidingen en cursussen die er op voedings- en leefstijlgebied bestaan. 

 

Nu deelt ze al haar kennis en ervaring met iedereen die zich fit en vitaal wil voelen, maar nog niet precies weet hoe. Ze gelooft niet in diëten, wel in anders eten en lust zelf ook graag een wijntje en een stuk chocola. Gwen weet mensen te motiveren voor een gezonde leefstijl op een niet al te ingewikkelde manier. 

Ontdek de kracht van een gezonde leefstijl met Gwendala

Mijn uitdaging is jou te coachen naar een leefstijl die bij jouw past.

Als ervaren en gediplomeerd orthomoleculair therapeut, voedings-sportvasten- detox coach, yoga/pilates docent en

personal trainer laat ik je graag de kracht ervaren van een gezonde leefstijl. 

In een persoonlijk gesprek stel ik een voeding en leefstijl advies voor je samen die op jouw lijf geschreven is!


Laat voeding & beweging jouw leefstijl zijn!