Wat is sportvasten?

Sportvasten is een gezondheidsprogramma,

waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Sportvasten is een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten worden de spieren zo omgebouwd dat ze veel meer energie uit vet kunnen halen. Hierdoor hoeven de suikers, waarvan een veel kleinere voorraad is, minder aangesproken te worden. Het duurvermogen wordt derhalve veel groter.

 

 Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet.

 

Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder.

 

 

 

 

 BINNEN 10 DAGEN AFVALLEN ENERGIEKER EN FITTER WORDEN?

Met Sportvasten maakt je lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding. Hierdoor verlies je gemiddeld 2 tot 6 kiloaan gewicht, verbeteren je sportprestaties en krijg je meer energie. De werking van Sportvasten is wetenschappelijk bewezen effectief! Nu fit worden? Start met Sportvasten!