Kickstart your health

Clean UP!


Weekend detox kuur

Detox sapje watermeloen met basilicum

 

 3 DAGEN AFBOUWEN - 3 DAGEN SAPVASTEN EN 3 DAGEN OPBOUWEN 

De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox! 

 

Yogaschool Noord organiseert in samenwerking met voedingscoach Gwendala deze 100% natuurlijke detoxkuur waarmee je in 9 dagen je lichaam en geest zuivert op een verantwoorde en daadkrachtige manier. Je voelt je weer  als herboren. Sterk, energiek, fris en geestelijk scherper dan ooit. Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf!

 

STAPPENPLAN - ZUIVER LICHAAM EN GEEST IN DRIE STAPPEN - 9 DAGEN 

De detoxkuur bestaat uit drie stappen: 

 

Stap 1: Afbouwen ( 3 dagen) 

Je bereidt je lichaam voor op het sapvasten en bouwt je voeding geleidelijk af m.b.v. een aangepast dieet en start met het innemen van de 100% natuurlijke voedingssupplementen.

 

Stap 2: sapvasten ( 3 dagen) – met sappen & smoothies (of salades en groente) 

In deze fase ga je het lichaam diep reinigen m.b.v. de sapvastkuur. Hoe diep is aan jou. Er zijn namelijk twee varianten:

1. Een sapvast weekend met alleen sappen en smoothies *

2. Een vasten weekend met sappen, smoothies, vers gepureerde groentesoepen en/of lichte salades met groente en fruit. 

 

* Afhankelijk van je motivatie en doorzettingsvermogen kun je het sapvastweekend verlengen met 3 of 4 dagen. Optioneel kan hier nog een thuis-darmspoeling aan worden toegevoegd die je gemakkelijk zelf thuis kunt doen. 

 

 

Data:

Stap 1 - afbouwen: start dinsdag    08 -10 januari 2019

Stap 2 - sapvasten: start vrijdag      11 -13 januari 2019

Stap 3 - opbouwen: start maandag  14 - 16 januari 2019

 

Stap 1 en 3 doe je thuis. Tijdens het sapvastenweekend is er een speciaal programma in de Yogaschool. De totale kuur duurt 9 dagen. 

 

Locatie: Yogaschool Noord NDSM, Plotterstraat 24, 1033RX Amsterdam

Docenten: Esther van Voorst (yoga) & Gwendala Gosliga (begeleiding detox programma)

 

Kosten: 150 euro p.p., dat is inclusief begeleiding op maat, de 3 yogalessen en informatiebijeenkomsten, voedingssupplementen en info en recepten.

begeleiding


Deze 9-daagse detoxkuur wordt begeleid door de zussen Gwendala Gosliga en Esther van Voorst. Gwendala is werkzaam als orthomoleculair voedingstherapeute en begeleid al ruim 10 jaar detox en lifestyle retreats en workshops. Daarnaast geeft zij als Miss Detox lezingen aan het bedrijfsleven over gezonde voeding en begeleidt zij 1 op 1 met voedingsadviezen. Esther is yogadocent en eigenaresse van Yogaschool Noord. Zij geeft tijdens dit weekend detox-yogalessen die het ontgiftingsproces ondersteunen, zowel fysiek als mentaal. 

ENKELE REACTIES

"Deze dagen hebben me echt geholpen om bewuster te zijn. Thanx daarvoor." Carleen.

"Veel dank! Deze dagen hebben me echt een 'kickstart' gegeven voor bewuster eten met minder suiker. Ik zit vol goede voornemens." Annelies

"Meiden, super bedankt. Heel leuk om bij mezelf te ontdekken dat het kan!" Moone

"Fijne combi: bewust met eten & yoga. Zorgt voor een fijn ritme waardoor het redelijk vanzelf gaat." Wyneke 

"Fijne manier om bewuster te gaan eten. Fijne yogalessen. De combi is top!" Alja